Utorak, Prosinac 07, 2021

Globalno d.o.o.

Globalno d.o.o. je tvrtka osnovana 27. rujna 1999. godine. Sjedište tvrtke nalazi se na adresi u Osijeku, Ulica jablanova 35, OIB: 06807847377.

Tvrtka se bavi trgovinom na veliko i malo reprodukcijskim materijalom crne i obojene metalurgije. Na skladištu se nalazi optimalna količina svih vrsta čeličnih cijevi, limova, plosnatog čelika, čeličnih profila i nosača, nehrđajućih i obojenih metala, ogradnih elemenata, kovane galanterije, vibro i univerzal pletiva, reznih ploča i materijala za zavarivanje, poklopci za šahte (lijevani i limeni).

Kroz navedene ponude širokog asortimana roba želimo kupcima omogućiti rješavanje potreba za raznovrsnim materijalima na jednom mjestu.

Osnovni cilj tvrtke je brzo i kvalitetno odgovoriti na zahtjeve tržišta, što osiguravamo kroz suradnju sa velikim tvrtkama. Uz dobar bonitet i ugled, tvrtka u kratkom roku dobavi i osigura robu u željenim kvalitetama i standardima.

Globalno d.o.o. je nastalo uz tvrtku Global vio d.o.o., na istoj adresi, sa srodnom djelatnošću skupljanja, recikliranja i trgovine sekundarnim sirovinama i otpacima crne i obojene metalurgije.

 

To nam omogućava postizanje sinergije kroz Global vio d.o.o., sa dugogodišnjom tradicijom u trgovini metalima.

Posjetite nas i uvjerite se u brzu i kvalitetnu ponudu.